tiistai 8. syyskuuta 2015

Miljonääri jyrää, Soinin kuolemantauti ja Stubbin ensi kerta
”Köyhät kyykkyyn miljonääri jyrää”, laulaa Latistajat Pääministeri räpin kertosäkeessä (löytyy muuten YouTubesta). Kappale sopii päivän teemaan, eli hallituksen yksipuoliseen leikkauslistaan kuin kakkakikkare pönttöön.

Kaikki leikkauksethan olivat jo hyvin pitkälle odotettavissa. Juuri näin tulee käymään kun Pahan akseli (Sipilä, Soini ja Stubb) pääsevät jylläämään hallituksen nimissä.


Vastakkainasettelun aika on vasta alkamassa

Pienvittuilija luki Hallituksen leikkauslistasta Iltalehdestä pysyen kylmän viileänä ja tuumien: ”Tätähän sitä tilattiin, kun Kepu, Persut ja Kokkeli valtaan hilattiin.”
Tämähän oli ennustettavissa sinä päivänä kun Kokoomuksen iltasadun makuinen vaalimotto, ”Vastakkainasettelun aika on ohi”, uskottiin ihan tosiaan. Mutta kun ei vaan ole. Nyt vastakkainasettelun aika on vasta alkamassa. Kun teininä miljonääriksi valittu Sipilä voitti vaalit ja kakkoseksi tuli Soinin johtama työväenliike ilman työväenaatetta ja soppaan otettiin vielä Stubbin Kansallinen Kokoomus, niin tässä on odotettu tulos.   
Pienvittuilijan ei siis pitänyt kirjoittaa asiasta mitään, mutta sitten se Sipilä, se vaan löi sellaisen lehmänläjän pöytään, ettei sitä voi olla siivoamatta pois.


Aasinsilta peräsuolen pimeimpään syöveriin

Iltalehden jutun lopussa on nimittäin Sipilän kommentti otsikolla Alviin ei kosketa:
”Halllitus päätti, että listatut toimet ovat riittäviä, eikä arvonlisäveroa tarvitse korottaa. - Sen maksajia olisivat olleet ne, jotka jo kantavat osuutensa, kuten eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat, Sipilä totesi tiedotustilaisuudessa.”

Ja siinä se oli. Voi helvetti ja saatana ja herra auta armas mikä aasinsilta peräsuolen pimeimpään syöveriin. Sipilä vetää ensin hihasta vanteita köyhän kaulalle että hengitys sumenee.
Sipilän hallitus leikkaa pienituloisten työläisten arjesta ja on luvannut leikata myös työttömien, eläkeläisten ja opiskelijoiden elämästä. Nyt tämä hädin tuskin kolmekymppisenä miljonääriksi livahtanut teollisuuspamppu haistattaa köyhillä vielä alapäänkarvansakin tekeytyen hyväntekijäksi jättäessään alvin korotukset tekemättä. Se hyvä puoli tuossa haistattelussa on, että tyhmempikin huomaa kyseessä olevan täysin munattoman vedätyksen.
No huh huh ja vielä huh!


Niin surullisen hahmon ritari Soini

Katsoin myös Soinin haastattelun ja kuuntelin loppuun tosi surkeat selitykset hallituksen linjan oikeellisuudesta. Pienvittuilija ihan hätkähti inhimillisyyttään tässä paikassa. Mutta ei voi mitään. Soinia ei voi kunnolla enää edes kritisoida. Lähinnä käy sääliksi tyhmää miestä ja ihan itkettää Persujen äänestäjien vuoksi.
Puolue, joka sai ensimmäisen Jytkyn aikaan liikkeelle 200 000 uutta äänestäjää, lähinnä pienituloisista, työttömistä ja eläkeläisistä. Niistä, jotka eivät uskoneet vastakkainasettelun ajan olevan ohi. Nyt Persut Soinin johdolla lorottaa silmään näitä ihmisiä, omia kannattajiaan.
Pienvittuilija ei voi ymmärtää Soinin logiikkaa. Tällä menolla puolue katoaa Suomen kartalta, kuin esikuvansa SMP aikoinaan kun Pekka Vennamo lakkautteli posteja ja ajeli edustus-Audillaan. Ainoa selitys hallituksessa pysymiselle ja tämän kaltaisiin päätöksiin osallistumiselle on, että Soini on todettu kuolemansairaaksi ja hän haluaa kuolla vastuullisen ministerin saappaat jalassa. Mitään muuta vastausta on hankala keksiä. Ei ole mitään järjellistä syytä. Puolue surkastuu Soinin ympäriltä. Jos Soini elää ja voi paksusti vielä tulevien eduskuntavaalien aikaan, niin Persujen Jytky on silloin muuttunut Mätkyksi harjoitetusta riistopolitiikasta. Silloin eivät auta mitkään Soini  slouganit. Varsinkin kun hallitus on suostunut Kreikan tukipakettiin ja maahanmuutto kriittisyyskin on kääntynyt Suomen Sisun suuntaan ja saanut yleisen mielipiteen vastaansa.

Kuin Kokoomusnuoren ensimmäinen orgasmi

Ainoa joka Pahan akselin politiikasta hyötyy on Stubb. Hallituksen nyt harjoittama politiikka on Stubbille antoisa kuin se Kokoomusnuoren ensimmäinen omin käsin hankittu orgasmi. Nyt se on hallittu siemensyöksy vasten Suomiäidin helmoissa piilottelevan köyhän kasvoja.
Kokoomus voi odottaa jopa vaalivoittoa tulevaisuuden eduskuntavaaleissa. He ovat ainoat, jotka eivät ole pettäneet äänestäjiään. Juuri tällaista politiikkaa Kokoomuksen odotetaan harjoittavankin. Juuri tällaista politiikkaa Kokoomuksen kannattajat rakastavat.
Iltalehden äänestyksessä kysyttiin. hyväksytkö hallituksen leikkaukset?
Kun luin juttua, olivat prosentit 64 vastaan, 36 puolesta.
Tuo 36% lienee sama kuin Kokoomuksen kannatusprosentti näinä päivinä.
”Näin rajusti uudistukset iskevät työntekijöihin - katso koko lista
…….
Alviin ei kosketa
Halllitus päätti, että listatut toimet ovat riittäviä, eikä arvonlisäveroa tarvitse korottaa. - Sen maksajia olisivat olleet ne, jotka jo kantavat osuutensa, kuten eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat, Sipilä totesi tiedotustilaisuudessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti