perjantai 9. lokakuuta 2015

Jytkystä Mätkyksi

Pienvittuilija iloitsee oikeaan osuneesta irvailusta. Kuukausi sitten Pienvittuilija sanoi Soinin Jytkyn muuttuvan Mätkyksi.
Maailmassa on siis vielä oikeutta.

8.9.2015
Niin surullisen hahmon ritari Soini

Katsoin myös Soinin haastattelun ja kuuntelin loppuun tosi surkeat selitykset hallituksen linjan oikeellisuudesta. Pienvittuilija ihan hätkähti inhimillisyyttään tässä paikassa. Mutta ei voi mitään. Soinia ei voi kunnolla enää edes kritisoida. Lähinnä käy sääliksi tyhmää miestä ja ihan itkettää Persujen äänestäjien vuoksi.
Puolue, joka sai ensimmäisen Jytkyn aikaan liikkeelle 200 000 uutta äänestäjää, lähinnä pienituloisista, työttömistä ja eläkeläisistä. Niistä, jotka eivät uskoneet vastakkainasettelun ajan olevan ohi. Nyt Persut Soinin johdolla lorottaa silmään näitä ihmisiä, omia kannattajiaan.
Pienvittuilija ei voi ymmärtää Soinin logiikkaa. Tällä menolla puolue katoaa Suomen kartalta, kuin esikuvansa SMP aikoinaan kun Pekka Vennamo lakkautteli posteja ja ajeli edustus-Audillaan. Ainoa selitys hallituksessa pysymiselle ja tämän kaltaisiin päätöksiin osallistumiselle on, että Soini on todettu kuolemansairaaksi ja hän haluaa kuolla vastuullisen ministerin saappaat jalassa. Mitään muuta vastausta on hankala keksiä. Ei ole mitään järjellistä syytä. Puolue surkastuu Soinin ympäriltä. Jos Soini elää ja voi paksusti vielä tulevien eduskuntavaalien aikaan, niin Persujen Jytky on silloin muuttunut Mätkyksi harjoitetusta riistopolitiikasta. Silloin eivät auta mitkään Soini  slouganit. Varsinkin kun hallitus on suostunut Kreikan tukipakettiin ja maahanmuutto kriittisyyskin on kääntynyt Suomen Sisun suuntaan ja saanut yleisen mielipiteen vastaansa.
http://www.hs.fi/politiikka/a1444270875680

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti