torstai 13. elokuuta 2020

Sahataanko Kiina irti maailmasta?

Sahataanko Kiina irti maailmasta?

Moni on varmaan kuullut teekkareiden vappuisesta yrityksestä irrottaa Turku muusta Suomesta, mutta kuka on kuullut Suomen irrottamisesta muusta maailmasta. Nyt se ei ole näköpiirissä, mutta jos olisimme synnyttäneet Korona-pandemian ja olisimme syyllisiä maailman pysäyttämiseen ja miljoonien ihmisten kuolemaan, niin nyt Suomen irrottamista muusta maailmasta käsiteltäisiin YK:ssa ja asia toden näköisesti etenisi toteutusasteelle hyvinkin pian. Jättimäisiä sahoja oltaisiin jo rakentamassa, missäs muualla kuin Kiinassa, josta ne saataisiin halvimmalla ja terien sisältämästä, vankityövoimaa tappavasta asbestista välittämättä.

Irtisahauksen jälkeen Suomi hinattaisiin Intian valtamerelle ja upotettaisiin muovimoskan sekaan. Suomen voisi pelastaa ainoastaan se, että suurvallat Venäjä ja Yhdysvallat olisivat periaatteessa eri mieltä asiasta ja toinen käyttäisi YK:ssa veto-oikeuttaan. Heikosti kävisi Suomen, helpoimmassakin skenaariossa Suomi joutuisi maksamaan Korona-velkaa vuosisadan pidempään kuin sotakorvauksia toisen maailmansodan päätyttyä. Ja varmuudella suomalaiset eristettäisiin muusta maailmasta matkustusrajoituksin.
Samalla logiikalla luulisi Kiinaa nyt vaadittavan vastuuseen Koronasta? Kiinalla olisi rikkaana valtiona realistinen mahdollisuus maksaa korvauksia.

Mutta kun ei vaadita vaikka on selvinnyt, että Kiina pimitti tietoja taudista niin pitkään kuin mahdollista. Ja parhaassa tapauksessa kehitti itse viruksen sotatarkoituksiin sopivaksi. Sen syvemmin tätä asiaa tutkimatta, Pienvittuilija ihmettelee hengitysteitse leviävän Korona-viruksen syntymistä lepakoissa. Miten paljon lepakot mahtavat yskiä toisiaan kohden? Ovat kyllä nukkuessaan lähellä toisiaan, mutta paremmin kuin viruksen synnyttäjäksi, sopii lepakko taudin jalostajaksi. Lepakon elimistön hurjan tulehduksia tappavan puolustusmekanismin läpi selvinneet virukset ovat todella ärhäköitä.

Pienvittuilija ihmettelee, että mitenköhän suurella todennäköisyydellä viruksia ”tutkiva” laitos sijaitseekin sopivasti Wuhanissa ihan väitetyn Koronan synnyttäneen eläintorin naapurissa? Tätä voi jopa ihan vittuilematta ihmetellä, että se Korona-kehveli syntyikin kaikista maailman paikoista juuri siellä, kivenheiton päässä laboratoriosta, jossa näitä Koronaviruksia siis ”tutkitaan”.

Juuri mistään päin ei kuulu poikkipuolista sanaa Kiinaa vastaan, ellei sekaisin mennyttä Yhdysvaltain presidenttiä lasketa joukkoon mukaan, ja hänkin hakee tempulla vain kannattajia päästäkseen toiselle presidenttikaudelle.

Miksiköhän?
Olisikohan syynä niinkin vanha keksintö kuin raha?

Korona keväänä presidentti Niinistö soitti Kiinan presidentille ja kehui keskustelujen olleen rakentavia. Tämän enempää ei Pienvittuilija muista virallisilta tahoilta sanaparista Kiina ja Koronasta kuulleen, eikä tuo nyt edes ole poikkipuolinen sana. ”Rakentava keskustelu”, sehän tarkoittaa , että keskustelu käytiin ”hyvässä hengessä” ja kätellään kun tavataan. Paitsi, että ei kätellä kun te perkeleet loitte sen Koronan. ”Rakentava keskustelu” lienee tarkoitti, että hyviä kauppasuhteita ei vaaranneta mokoman lentsun takia.

Ja sitten on Mika Niikko, Perussuomalaisten kansanedustaja ja ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, jonka omistama firma tuo maahan Kiinalaista sähkötupakkaa. Pienvittuilija ei ole seurannut tätä keskustelua kovinkaan tarkkaan, mikä johtuu siitä, että tässä Mika Niikossa on meille suomalaisille taas yksi poliitikko, joka luikertelee vastuuta pakoon, kuin Martti Vainio dopingkäryn jälkeen. Se ei nyt ollut se kuuluisa talonmies Pikkarainen, joka pisti salaa dopingaineita suoneen, vaan Mika Niikon poika pentele, joka toi kiinalaista sähkötupakkaa maahan isän firman kautta ja ihan isän tietämättä. No huh huh! Ehkä tuo Martti Vainion selitys on sittenkin aika hyvä.

Aatelkaapa ite!

Blogiteksti löytyy myös täältä:
https://www.facebook.com/pienvittuilija/

**Pienvittuilijan blogi on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Pienvittuilija ei kuulu mihinkään poliittiseen puolueeseen, ei kirkkoon, ei kulttiin eikä lahkoon. Pienvittuilija ei tee töitä puolueille eikä puolueiden lehdille, ei kirkolle eikä kirkon lehdille, sillä niinhän se on: sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Ainoa mikä ohjaa Pienvittuilijan kirjoituksien suuntaa on omatunto ja lapsena saatu ohje: ”Jos haluat tapella, mene ja tappele itseäsi isompien kanssa.” **

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti